Trung tâm Everest Education truyền cảm hứng cho người học

Học viên Everest chưa bị mất buổi học nào nhờ giảng dạy trực tuyến trong thời dịch và phương pháp giáo dục truyền cảm hứng cho các em yêu thích việc học.

Sự xuất hiện bất ngờ của Covid-19 đã làm ngưng trệ hoạt động học tập của nhiều học sinh trên thế giới. Hàng nghìn trường học đóng cửa, hàng triệu học sinh không thể đến trường.

Trong thời điểm dịch bệnh diễn ra, Everest Education – trung tâm giáo dục của hai Việt kiều Mỹ tốt nghiệp Đại học Harvard và Stanford – đã khởi động trào lưu #keeponlearning kêu gọi phụ huynh, học sinh, những người làm việc trong lĩnh vực giáo dục và nhiều lĩnh vực khác tiếp tục giữ vững tinh thần không ngừng học hỏi.

Dạy để học sinh thích học

Được thành lập từ ước mơ góp phần đổi mới nền giáo dục Việt Nam của hai Việt kiều Mỹ – Tony Ngo và Don Le, ngay từ những ngày đầu tiên, Everest Education đã luôn hướng tới phương pháp giáo dục không ngừng học hỏi mỗi ngày để truyền cảm hứng đến học sinh, giáo viên, nhân viên và đến các đối tác của trung tâm.

“Phương pháp tiếp cận tại Everest là dạy để hiểu, dạy để học sinh thích học vì một khi các em đã hiểu được logic đằng sau mọi bài học, các em sẽ biết tự tìm tòi, khám phá và phát triển niềm đam mê học tập không ngừng”, ông Don Le, CEO và đồng sáng lập của trung tâm quan niệm.

Hội thảo miễn phí dành cho cha mẹ do ông Tony Ngo - Chủ tịch và đồng sáng lập Everest Education làm diễn giả.

Hội thảo miễn phí dành cho cha mẹ do ông Tony Ngo – Chủ tịch và đồng sáng lập Everest Education làm diễn giả.

Để tạo điều kiện cho học sinh được tự do học tập, khám phá, bên cạnh những chương trình học thông thường, Everest còn mở ra thư viện, câu lạc bộ tiếng Anh miễn phí chào đón học sinh.

“Tôi hy vọng rằng mọi học sinh Việt Nam, dù ở đâu, hoàn cảnh kinh tế như thế nào vẫn có thể được tiếp cận với nền giáo dục chất lượng cao”, ông Tony Ngô cho biết.

thư viên miễn phí tại Everest Education.

Thư viện miễn phí tại Everest Education.

Mô hình học trực tuyến

Ngay khi vừa có quyết định tạm ngưng hoạt động từ chính phủ, Everest Education là một trong những đơn vị đầu tiên triển khai mô hình giáo dục trực tuyến để đảm bảo cho học sinh giữ được thói quen học tập và duy trì việc học.

Ông Tony Ngô cho biết, chỉ trong vòng một tuần, 98,5% học viên của trung tâm đã được chuyển sang hệ thống giáo dục trực tuyến. Trái với nỗi lo học trực tuyến sẽ nhàm chán, khó tiếp thu, nhiều phụ huynh cho biết các em rất thích lớp học theo hình thức này bởi tính tương tác cao và được trực tiếp trao đổi với giáo viên.

Tiếp nhận phản hồi tích cực về mô hình dạy học trực tuyến, đồng thời muốn tạo cơ hội để nhiều học sinh trải nghiệm mô hình này, từ tháng 3, Everest mở rộng lớp toán và tiếng Anh trực tuyến cho học sinh cả nước. Lớp học đã thu hút sự tham gia của hàng nghìn học sinh. Bên cạnh ôn lại bài cũ, các em học thêm kiến thức mới, gặp gỡ, kết nối bạn bè từ xa và tham gia vào những trò chơi thú vị nhờ tính năng hiện đại của hệ thống trực tuyến Everest.

Lớp học trực tuyến tại trung tâm Everest Education. (Nhờ chị xem giúp em có giữ hình này cho khách được không ạ)

Lớp học trực tuyến tại trung tâm Everest Education. 

Chị Nguyễn Thị Diệu, phụ huynh bé Dương Quế Chi (TP HCM) cho biết, cháu chị học ở các trung tâm lớn khác không được hướng dẫn học online ngay sau khi có Covid-19 nhưng Everest lại rất chủ động và nhanh chóng triển khai chương trình dạy trực tuyến. Quế Chi ở nhà cũng không có việc gì để làm nên chị rất vui khi mỗi chiều thứ 3, thứ 5, bé có thể tham gia hoạt động học tập tại Everest.

Khi có thông báo cho phép các cơ sở giáo dục hoạt động trở lại, trung tâm Everest thực hiện các biện pháp phòng ngừa để bảo đảm không gian học tập an toàn cho các em. Các lớp học trực tuyến hiện được duy trì để những gia đình chưa hoàn toàn yên tâm có thể lựa chọn cách thức học phù hợp cho con em. “Trung tâm luôn tạo điều kiện tốt nhất, an toàn nhất cho học sinh tiếp tục chặng đường học tập của mình”, ông Tony Ngô nói.

Với nhiều em, thời gian nghỉ dịch có thể là khoảng thời gian nghỉ “xả hơi” nhưng ở Everest, các em học sinh vẫn đang tiếp tục học tập, ôn tập kiến thức toán, Anh ngữ, luyện thi IELTS… Bởi các nhà sáng lập của trung tâm tin rằng, Covid-19 cũng giống như một “ngọn lửa thử vàng”. Khi dịch qua đi sẽ có những em đã đi được rất xa, tiến gần đến ước mơ nhờ biết tận dụng thời gian và học hỏi không ngừng.

Ông Tony Ngô cho biết, chúng ta vẫn không biết chắc tương lai có còn thêm một đợt cách ly nào hay có xảy ra biến cố nào khác làm gián đoạn việc học của học sinh hay không, nhưng khi các em có tinh thần chủ động học tập và yêu thích việc học thì chẳng có “trận dịch” nào có thể trì hoãn việc học của các em. Everest Education với thế mạnh về công nghệ, chương trình giảng dạy và đội ngũ giáo viên tâm huyết sẽ nỗ lực hết sức để đồng hành cùng các em trên chặng đường đó.

Kim Uyên

 

Everest Education thành lập bởi Tony Ngo (Thạc sĩ trường Kinh doanh Harvard, Cử nhân Đại học Stanford) cùng Don Le (Cử nhân Đại học Stanford). Tại trung tâm, học sinh sẽ được trang bị đầy đủ kiến thức và kỹ năng để dễ dàng tiếp cận và thành công trong môi trường học quốc tế.

Everest Education hiện giảng dạy Toán, Ngữ văn Anh, luyện thi, tư vấn du học đại học, dạy kèm riêng và trại hè cho học sinh từ lớp 1 đến lớp 12 tại các chi nhánh của trung tâm, ở các trường học đối tác với phương pháp học tập tích hợp (Blended learning).

Everest đã và đang giúp đỡ nhiều thế hệ học sinh vào được các trường đại học danh tiếng hàng đầu thế giới trong đó có Harvard, Stanford, Amherst, Cornell, Duke, MIT, University of Chicago, Northwestern, Michigan State, USC…

Trung tâm đang có các chương trình khuyến mãi hấp dẫn chào đón học sinh quay trở lại trường, tìm hiểu thêm về các lớp học online và offline cũng như chương trình hè của Everest tại đây.

Nguồn bài viết

454 BÌNH LUẬN

 1. You actually make it seem so easy with your presentation howeger I in finding this matter to be really something which I feel
  I would never understand. It seems too complex and very extensive
  for me. I am looking ahead oon your next post, Iwill attempt to get
  the cling of it!

 2. Installation
  The installation procedure is relatively simple, but the application can generate some clutter. After a quick scan of all the files, they are displayed in the user interface.
  We can use the Add button to create a shortcut on the desktop. In the shortcut folder we can find the following files:
  QSADorePuT, QtQSApp.exe.config and QtQSApp.exe.
  QtQSApp.exe contains the main executable file, https://ibimarcris.weebly.com

  6add127376 jamgree

 3. Back to the most important aspect, what MidiMaster can do for you is help you associate sliders, knobs, and the switch with CC messages, which enables you to migrate them from the real master keyboard.

  Price: Free, although some add-ons can be installed and purchased with in-app purchases, which means that depending on the bundle you choose, some extras can be a bit more expensive.

  The package is straightforward, meaning that everything you need to http://eachchild.com.au/?URL=https://roundcreatopstor.weebly.com

  6add127376 maishan

 4. Q:

  Why in turn statements in a while loop does the while loop seem to run twice?

  I have a code snippet like so:
  while True:
  print(‘Starting’)
  DO SOMETHING
  print(‘Finished’)

  As I run this code, “Starting” is printed to the screen for the first time, but it seems like it runs the loop twice. What is happening here?
  I am https://odosifdraw.weebly.com

  6add127376 prehelp

 5. Backup for Facebook
  A user-friendly interface can always prove to be a useful thing when managing your client’s credentials, because it is not hard to get lost looking for a password or an email address. BackUp for Facebook has evolved so that it can easily maintain credentials for your Facebook account without having to remember your ID or password and serves as a backup in case you lose these credentials.
  The program comes with a secured interface that gives you access to a number of features http://consolatoucraina.it/?URL=https://ranchkedisli.weebly.com

  6add127376 kharsana

 6. If a user decides to pay attention to operating cost savings and other important factors, such as safety, environmental impact, fuel conservation, improved vehicle performance, soundness, durability, or longevity, BrightCar also offers those possibilities, too.
  BrightCar is the most complete maintenance management tool for personal computers of any manufacturer. No other car or truck owner’s software offers the breadth and depth to even start.
  True to the name, BrightCar makes a big difference in drivers’ car use, https://www.vectormediagroup.com/?URL=https://phepernessplaf.weebly.com

  6add127376 obejami

 7. ■ video clips are not supported

  DrawManager is a printing utility that views and sends pre-formatted graphics in raster, vector and proprietary formats.
  DrawManager is written in support of Paint Shop Pro, but can be used with any graphics program. It is designed to use hardcopy paper to facilitate the display and printing of graphics of any format.
  The registered version of DrawManager is configured to utilize Network Explorer (Address book), Excel and Outlook Calendar, ODBC https://raljotabri.weebly.com

  6add127376 akehar

 8. Have you used Spicetify? Share your experience with other readers over the comment section below.

  In an attempt to placate the concerns of environmental-minded smartphone manufacturers, the US Department of Energy is putting more than $10 million into research into reducing the amount of energy required by smartphones for charging.
  The federally funded research is trying to create a new type of voltage regulator that will use less energy than the various methods that are currently used to charge smartphones.
  Right now, https://lanweigarlya.weebly.com

  6add127376 therhaj

 9. Installing a TvTuner app on your Android device is quite easy. After downloading and installing, you can start using these applications whenever you need. TvTuner apps are quite powerful, so you will not see any problems. If you are completely new to it, you can quickly get familiar with these apps and start using them.

  There are many TvTuner mobile app tutorials on the Internet. You can find a lot of information here and there. You should https://chobolova.blog.idnes.cz/redir.aspx?url=https://lanshoboles.weebly.com

  6add127376 defredv

 10. TParamCheckList’s more utilities include filter, cache, and message view controls along with print and trim controls. The underlying date and time handlers that TParamCheckList will make use of is.NET Framework 3.5.
  What’s more, the resulting parameter after each selection of each entry from TParamCheckList will be ready for processing. This is possible by placing your personal application’s MDI child form either at a modeless or modal location, https://google.ht/url?q=https://vabramerac.weebly.com

  6add127376 ginnpas

 11. This version comes with the most frequently used documents and apps preselected, however, you can easily add, remove and change the selection by selecting the app in “Trash can”. If you cannot find it by name, you can also try by dragging the icon from the start menu folder to the “Trash can”.
  There are three main toolbars that can be toggled, which show the following:
  “Library” view. Viewed by default, you can navigate your documents http://prorise.ru/bitrix/rk.php?goto=https://tiomyptoma.weebly.com

  6add127376 uranant

 12. Thursday, March 28, 2013

  This week is a very exciting one for us at iridium². Many of you might have already discovered our new game called The Last Sunset. As you may know, a while ago the game had its four month anniversary. In fact you have probably already participated in one of the beta tests we have had.

  Before that, however, let’s get to the exciting news of the week. Besides announcing The Last Sunset, our biggest goals this http://www.ey-photography.com/?URL=https://suiputtiera.weebly.com

  6add127376 nobepark

 13. Note that an internal buffer is used for saving images.

  Having recently been working with the 6.5.2.0 version, I’ve been using the latest available version of CGIs (6.9.1.2).

  As I mentioned in the previous post, I started by running from the 6.5.2.0 version of CGIs on a Windows 7 32-bit PC. It creates a 70000KB image without any problems and it seems that https://centzingniti.weebly.com

  6add127376 ausjan

 14. It’s now supported by search engines like Google, Yahoo! and Yandex.

  The Live Search Toolbar expands when you add new search engines. Now the latest Live Search Toolbar gives you even more options! At the Internet search engine of the country or region of your choice, we will connect you with the most useful sites if the information is available.

  Who uses this toolbar? If you live in USA, Canada or Brazil, this toolbar is better than Google Tool https://conlurojor.weebly.com

  6add127376 valcols

 15. With its group features and scripting language (VBS) it can also become a system tool and block all keystroke functions that are not needed by the user.

  Mouse Trainer can block applications, Pointer locks, handle cursor attributes, elipsis, and more.

  by Osser (original author) 2006-11-21

  Usage: MouseTrainer.exe
  – Block mouse function [functname]
  – Allow mouse function [functname] https://cerafreuci.weebly.com

  6add127376 leowom

 16. ![](1.png){width=”48.00000%”}

  ![](2.png){width=”48.00000%”}

  Architecture and usage
  ———————–

  Hopfield Networks are a class of computational networks inspired by biological neural networks [@Hopfield:1982]. It was constructed by Richard A. H. 19th Hopfield in 1982. Today, Hopfield Networks are often used to represent associative memories or recall scenarios [@ https://trevelia.com/upload/files/2022/05/qaThuwsGzf9p45t8Lwhw_19_7ec63222234faf5e64169e96d0d9ff6e_file.pdf 1b4b956d05 lilhask

 17. Before you edit a photo, it’s possible to crop it. You’ll also be able to view your snaps on a virtual wall if you wish to organize a family portrait. A feature we like a lot is the ability to set the time when a photo was taken. Photos displayed can be added to album or slidshow, sorted by name, date or tags. Windows Photo Gallery recognizes 13 languages, including English, French, Italian, German, Japanese, Chinese, Spanish and more.
  As https://www.promorapid.com/upload/files/2022/05/ZFxGkYiZprzPpFFam9Ez_19_e8a01eeab02266c0c93927f33649dab1_file.pdf 05e1106874 turtyalu

 18. The set of icons are available in different sizes that can be used for personal and commercial projects.

  Movie Folder Volume 3 consists of a set of 16 new movie icons in various different sizes. With the same design used in Movie Folder Volume 2, you can expect these new icons to become your favorite Movie folder.

  This collection contains icons that represent movies such as Scarface, Mad Max, Goodfellas and Paranoid. The pack of icons is available in total of 16 different sizes that https://noshamewithself.com/upload/files/2022/05/JSE9BgQySzuFNreJVBgW_19_6e013cf1926479f70ed3fa61448b4a06_file.pdf 05e1106874 wanjani

 19. Today is the Day! The App Store is live
  OurUSB now requires iOS users to uninstall the standalone application before installing it through the App Store. In order to make it easy for our users to switch to the official client, we made sure there’s a one-click solution via the QR code. Simply start the download process if you want to be able to access file sharing and cloud networking capabilities from within the official app.
  Bits are bytes, Apple’s way
  Of course, https://www.sfstheatre.com/profile/AutoCAD/profile
  99d5d0dfd0 rosekai

 20. Learning Presentation is a complete tool for creating PowerPoint presentations for you to learn and teach.
  It is a best software that should be use for those students learn tough contents about computer Software and
  It is a welcome added feature of the Microsoft Office Power Point 2013 program.
  It allows the user create various PowerPoint presentations with different tool packs.
  It allows the user to create PowerPoint presentations, PowerPoint mov images, PowerPoint
  mov background, PowerPoint mov image theme and image theme pack. https://www.canterburycross.org.uk/profile/Red-Giant-Trapcode-Suite-15-Crack-With-Serial-Key-Free-Download-WORK/profile
  66cf4387b8 dertal

 21. It also permits you to keep all data safe using different means of encryption during file transfers.Adhesive tapes are commonly used to affix or apply one article to another such as labels to a package. The use of a tape for securing the label to the package of goods presents certain disadvantages. For example, the tape must be peeled away from the article to be labelled. Unfortunately, the tape may be damaged in the attempt to slide it off the article. Further, in the normal course of events https://www.remnanthouse.org/family/upload/files/2022/06/Y48AlzrQSoXgkl8OsDVt_04_8c04e4de49741b1c3cea74584e616bf9_file.pdf
  ec5d62056f caskien

 22. Compared with similar software applications (such as Matlab and Octave), Math Studio provides rather poor documentation, because of which it requires a lot of experimentation.

  It, too, suffers from not having any video tutorials, making it a pain to grasp the fundamentals, even if they are incredibly useful.Q:

  Could not load assembly ‘ICSharpCode.SharpZipLib, Version=0.86.0.0

  I installed ICSharpCode.SharpZip http://www.mybeautyroomabruzzo.com/?p=1218
  ec5d62056f rebealli

 23. More about all Icon Pack 15 icons –

  All the icons of Icon Pack 15 are available in SVG source files (vector-based icons). This allows you to import them in an easy way inside your applications. This gives you the opportunity to change their size, sharpen their definition or scale and rotate them in order to provide various adjustments to fit your own needs.

  Individual icons of the Icon Pack 15 collection are usually at least 140 x 140 pixels in size, but you can http://www.pilsbry.org/checklists/checklist.php?clid=1689
  ec5d62056f hamyjaq

 24. Q:

  Linking against the wrong libmz static library

  I’m currently porting some NDK code to release, and it’s now been decided by management that we need support for C++ strings in the release build.
  The current release build, which was releasing fine, has pretty much boiled down to copying the string code from the release version and changing the.cpp to use the string C-API.
  The problem is that the string functions in the release http://raga-e-store.com/wp-content/uploads/2022/06/annynik.pdf
  ec5d62056f garysyg

 25. A good itinerary is essential to a perfect holiday. The experience is in the details. Determine what will work with your current time constraints and what doesn’t. You may be surprised at how easy it is to turn any travel experience into an unforgettable one. This searchable, downloadable guide includes comprehensive information on:

  Effective business travel is a guarantee of a higher level of productivity, consideration from the client and greater customer satisfaction. However, business-travel professionals and/or professionals in https://cch2.org/portal/checklists/checklist.php?clid=5106
  ec5d62056f alysmelo

 26. Hello, I do think your website might be having browser compatibility
  issues. Whenever I look at your web site in Safari, it looks
  fine however, if opening in Internet Explorer, it has some overlapping
  issues. I merely wanted to give you a quick
  heads up! Besides that, wonderful website!

 27.  

  Time to create an Website? Or just looking for some quick inroads in the massive Internet Market place? Then, The HTML Site Creator is just the right tool for you!
  HTML Site Creator makes it easy to create a website in a flash. Simply tell the program what the website’s title should be and how it should look – and it will do the rest.
  Then use the mouse to place and resize your navigation controls. You can also upload content, including images https://atmosphere-residence.ro/wp-content/uploads/ululkas.pdf
  ec5d62056f sadevale

 28. Just one click and you can be monitoring local or global SNMP data.

  The following new features are supported:

  Pre-configured SNMP engines (mssql, mysql, postgresql, Oracle, ODBC-Cassini)
  SNMP query GUI
  SNMP consoles GUI
  Multi-instance SNMP configuration
  SNMP monitoring GUI
  SNMP configuration GUI
  SNMP agent check GUI
  SNMP Viewer GUI
  New Resources (Communication ports, SN https://pteridoportal.org/portal/checklists/checklist.php?clid=4942
  ec5d62056f talhalo

 29. This is done so that the computer does not need to have the font installed.

  To have a barcode show up in a document that is not embedded with the font, the font must be opened after the document, then saved. This way Word or other application can easily determine that the document contains the font. For example, you can give out the font with the message: – Place the form, type in doc0, save using the same naming format as the “File name.doc https://glammazone.com/domain-punch-professional-4-0-072119-full-version/
  50e0806aeb gireva

 30. FREE SOFTWARE VECTOR

  Vectors, definition or vector is a geometric figure defined as a member of a certain class of geometric figures. The geometric figure is called a vector if its points, for all choices of scale, lie on a straight line.
  In programming, the term vector is often used to denote a scalar quantity, or a “linear measurement.” For example, vectors in computer science are often used to represent a single number, as in describing the change between https://www.invertebase.org/portal/checklists/checklist.php?clid=6420
  50e0806aeb janolym

 31. Moreover, long click or holding the application lets you change the playing song, with or without locking the screen if desired.

  Part of the HttpImageViewer framework which enables embedding browser component inside of own applications.

  This module could also be used for adding web component to phone apps, so phone-native apps can get the feature of web component.

  java.lang.Object

  java.io.Serializable

  java.lang.Math http://insenergias.org/?p=815
  50e0806aeb ilasun

 32. Something which can be summed up simply as “Music Software Made Easy”.

  BRO Record is a free, cloud-based audio, MIDI, VST instrument, VSTi synth, sequencer and more… This is a desktop app, and not a web service.
  Like MySynthShop, BRO Record allows the user to buy a license key for an unlimited number of local computers under your control. This also allows you, the user, to purchase a license key for https://motohoy.com/renamer-lite-4-5-0-0-product-key-full-free-download/
  50e0806aeb valabel

 33. All settings used are calculated automatically and an excellent clipping quality can be attained.Cuthbert of Tynemouth

  Cuthbert of Tynemouth was a medieval Bishop of Durham.

  Cuthbert de Tynemouth was Prior of a monastery in Tynemouth in the late eleventh century. A founding member of the Benedictine Order, and of St Paul’s new monastery at London Wall, he was consecrated as Bishop of Durham in about 1100.

  The date https://indir.fun/clickfont-crack-free-download/
  50e0806aeb manysand

 34. The program is organized in two large levels:

  Allows either a brute-force approach, crawling the entire application by default; or

  Allows the user specify the specific URL of the target of the crawl,

  Crawljax
  Crawljax is a web crawler that can extract and process web data. It was published in 2009 under the BSD-style license by Daniel Sjölund and consists of two parts: crawler and processing. The crawler consists of several parts:
  enables the user to set the properties for the crawling: which HTTP methods should be used ( http://www.renexus.org/network/upload/files/2022/06/Nt8wiQRxWmoMob4pWveZ_06_b1efcd66ebc8ed25e9abad081273ff2e_file.pdf
  50e0806aeb emblsae

 35. Hello there, I discovered your site via Google even as searching for a related subject, your website
  came up, it seems good. I’ve bookmarked it in my google bookmarks.

  Hi there, just turned into alert to your weblog through
  Google, and located that it’s really informative.
  I’m gonna watch out for brussels. I will appreciate when you proceed this
  in future. Numerous other people will probably be benefited out of your writing.
  Cheers!

BÌNH LUẬN

Vui lòng nhập bình luận của bạn
Vui lòng nhập tên của bạn ở đây