Diễn đàn Thường niên 2021 của VIOD

Ngày 10/12/2021, Viện Thành viên Hội đồng quản trị Việt Nam (VIOD) tổ chức Diễn đàn thường niên  về Quản trị Công ty lần thứ tư năm 2021 (AF4) với chủ đề “Hướng tới tương lai – Vai trò của Hội  đồng quản trị trong ESG và tính bền vững” theo hình thức trực tuyến. Diễn đàn thảo luận chuyên sâu  về vai trò của các thành viên HĐQT trong việc định hướng và giám sát các thực hành tốt về Quản trị  công ty hướng tới phát triển bền vững trong bối cảnh “thách thức kép” của biến đổi khí hậu và đại dịch  COVID-19. 

Năm 2021 là năm bản lề thể hiện bản lĩnh, sức mạnh nội lực của thành viên các Hội đồng quản trị  (HĐQT), Ban điều hành trong việc chèo lái con thuyền doanh nghiệp của mình đi qua năm thứ hai, và  đặc biệt là làn sóng thứ 4, của đại dịch Covid–19. Đối mặt với những thách thức khó lường và bất định,  phát triển bền vững và ESG (Quản trị Môi trường, Xã hội và Quản trị Doanh nghiệp) đã ngày nhận được  sự quan tâm lớn và đưa vào chương trình hành động của HĐQT và Ban điều hành các doanh nghiệp  lớn trên toàn cầu và tại Việt Nam.

Với Chủ đề “Hướng tới tương lai – Vai trò của Hội đồng quản trị trong ESG và tính bền vững”, Diễn đàn  Thường niên về Quản trị Công ty 2021 của Viện Thành viên HĐQT Việt Nam (VIOD) là nơi chia sẻ những  hiểu biết sâu sắc hơn về việc cân bằng các yếu tố môi trường, xã hội và quản trị trong sự phát triển bền  vững của doanh nghiệp.

Chia sẻ về Diễn đàn, Bà Hà Thu Thanh, Chủ tịch VIOD, Chủ tịch Deloitte Việt Nam khẳng định: “Một  chiến lược Quản trị công ty bền vững là nhằm hướng tới cân bằng mục tiêu lợi nhuận trong sự tương tác  với việc bảo vệ và duy trì giá trị của môi trường tự nhiên và môi trường xã hội, trong đó giá trị sống của  người dân là trung tâm của hành động. Chiến lược này luôn song hành cùng một nền tảng văn hoá  HĐQT – văn hóa thực hành và phát triển trên ba giá trị cốt lõi “tuân thủ”, “minh bạch” và “chính trực”.  Chúng tôi cho rằng đó như là ‘lá chắn Vaccine’ giúp cho doanh nghiệp vững vàng vượt qua thách thức  kép của giai đoạn lịch sử hiện nay.

Trong đó, từng thành viên HĐQT có sứ mệnh đóng góp và phụng sự trong hành trình đưa ESG và Tính  bền vững vào chương trình hành động của doanh nghiệp mình.

Diễn đàn thường niên AF4 của những nhà quản trị công ty và chuyên gia kinh tế hàng đầu 

Sự kiện có sự tham gia của các diễn giả là những chuyên gia hàng đầu trong lĩnh vực quản trị công ty  nói chung và ESG nói riêng tại Việt Nam và trong khu vực. Cùng với đó là sự tham dự của đại diện Lãnh  đạo Ủy ban Chứng khoán Việt Nam; Tổ chức Tài chính Quốc tế (IFC)* tại Việt Nam; Đại sứ quán Vương  quốc Anh tại Việt Nam; các Viện thành viên HĐQT các nước trong khu vực ASEAN (Malaysia, Singapore,  Thái Lan); Mạng lưới thành viên Doanh nghiệp (CMP), Mạng lưới thành viên đã tham gia chương trình  chứng nhận thành viên HĐQT (DCP) của VIOD cùng với gần 160 người tham dự là các thành viên  HĐQT, thành viên Ban điều hành cấp cao, các nhà đầu tư, các cổ đông.

Tổng quan nền kinh tế Việt Nam và thế giới trong năm 2022 

Trở thành điểm sáng trong khu vực năm 2020 với mức tăng trưởng dương 1.6%, Việt Nam được dự  đoán có thể tăng trưởng 6.7% trong năm 2021. Tuy vậy, kinh tế Việt Nam đã gặp cú sốc khi biến chủng  Delta gây ra làn sóng dịch lần thứ tư. Theo Ngân hàng Thế giới, mức tăng trưởng kinh tế của Việt Nam  năm nay sẽ cán mốc 2-2.5%, thấp hơn 4% so với dự báo đầu năm.

Chia sẻ về toàn cảnh kinh tế Việt Nam, Ông Kyle F.Kelhofer, Giám đốc khu vực của Tổ chức Tài chính  Thế giới (IFC) nhận định: “Các tổ chức quốc tế dự báo Việt Nam có thể tăng trưởng mạnh trong năm  2022, các bạn phục hồi nhanh trong quý cuối năm 2021 và tạo đà cho năm 2021.” Ông cũng cho biết:  “Rủi ro suy thoái còn lớn, áp lực lạm phát, giá cả vẫn đầy thách thức qua hai năm 2020-2021 tuy nhiên  các chỉ số vẫn chỉ ra Việt Nam là quốc gia có cơ hội tăng trưởng, có thặng dư tài khóa. Vấn đề là làm thế  nào để duy trì cải thiện nền kinh tế từ các yếu tố thuận lợi và đặc thù của Việt Nam ngay trong đầu năm  2022 tới.” 

Bên cạnh góc nhìn kinh tế, Ngài Gareth Ward, Đại sứ Vương Quốc Anh tại Việt Nam cũng mang đến  Diễn đàn các thông tin về kết quả của Hội nghị COP26 và tầm quan trọng của kết quả này đối với doanh  nghiệp Việt Nam. Qua bài chia sẻ của mình, Ngài Gareth Ward đã tái khẳng định tính cấp thiết của việc  cân bằng ESG trong hoạt động sản xuất kinh doanh của mọi thành phần tham gia thị trường, trong đó  HĐQT với chức năng định hướng chiến lược trong các doanh nghiệp đóng vai trò đặc biệt quan trọng.

Thảo luận chuyên sâu về áp dụng ESG ở cấp lãnh đạo cao nhất trong vai trò quản trị công ty 

Trước các thách thức khó lường của thế giới trong tương lai, câu hỏi đặt ra cho các doanh nghiệp Việt  Nam là “Làm thế nào để đưa ESG & tính bền vững vào thực tế?”.

Phát biểu tham luận với chủ đề “Biến đổi khí hậu và các thách thức cho tính bền vững của doanh  nghiệp”, Ông Dominic Scriven, Phó chủ tịch VIOD, Chủ tịch Dragon Capital cho biết: “Giảm phát thải  không phải việc gì xa xỉ mà là việc nhất thiết phải làm”, bởi “Nếu chúng ta không hành động sẽ có rủi ro  ngày một lớn hơn từ biến đổi khí hậu.” Ông chia sẻ: “Chúng ta mong muốn làm người tốt, người thiện  tâm thì từng doanh nhân chúng ta cần tìm hiểu, biết về những rủi ro khí hậu, rủi ro vật chất & rủi ro  chuyển đổi để biết mình cần phải bắt tay vào làm gì. Chúng ta có thể có một nhóm đặc nhiệm liên quan  đến thông tin tài chính liên quan đến biến đổi khí hậu. Từ chỗ tìm hiểu được các rủi ro ta có thể quản lý  rủi ro, xây dựng các tham số. Dragon Capital đã đánh giá những rủi ro khí hậu trong những năm qua.  Chúng tôi đánh giá kịch bản nếu như chúng ta không làm gì thì sẽ như thế nào.” Ông cho rằng các doanh  nghiệp Việt Nam hiện nay cũng cần xem xét những kịch bản có thể xảy ra, những thiệt hại tính bằng  tiền, tính tỉ lệ rủi ro hàng năm. Đồng thời các cơ quan quản lý Việt Nam đã và đang tăng cường các quy  định, biện pháp để đảm bảo mục tiêu Môi trường – Xã hội, ví dụ tăng cường tiêu chuẩn công bố thông  tin.

Ông Patrick Tay – Chuyên gia Kinh tế, Phó Tổng giám đốc PwC Malaysia có bài phát biểu “Nền kinh tế  ASEAN hậu đại dịch: Xây dựng lại nền tảng tốt hơn, xanh hơn và công bằng hơn”Theo ông, phục  hồi không chỉ là vượt qua giai đoạn dịch bệnh, mà còn làm cho ASEAN bật nảy lại tốt hơn và xây dựng  tương lai tươi sáng hơn.

Đáng chú ý, với ba phiên thảo luận chuyên sâu: (i) Vai trò của HĐQT trong quản trị các vấn đề Môi  trường và Xã hội; (ii) Biến đổi khí hậu, các hành động của chúng ta sau Hội nghị COP26; và (iii) Vai trò  của hợp tác đa phương hướng tới quản trị phát triển bền vững trong khu vực ASEAN thông qua các  Viện Thành viên HĐQT và mạng lưới thành viên, Diễn đàn đã đưa ra các hành động cụ thể để đối mặt  với thách thức kép, bao gồm:

 1. Xây dựng hệ thống KPI với các mục tiêu cụ thể để đo lường và báo cáo hiệu quả E&S. Trong đó,  các thành viên HĐQT đóng vai trò định hướng và giám sát.
 2. Thành lập các Hiệp hội, tổ chức; xây dựng các chính sách hỗ trợ doanh nghiệp phát triển bền  vững.
 3. Mở rộng hợp tác với các nhà quản trị và Viện thành viên HĐQT trong khu vực; tăng cường giao  lưu học hỏi đa phương.

Tổng kết diễn đàn, Chủ tịch VIOD – Chủ tịch Deloitte Việt Nam Hà Thu Thanh nhận định: “Xây dựng nền  tảng phát triển bền vững dựa trên sự tôn trọng các vấn đề về môi trường và khí hậu là mục tiêu hướng  tới của mọi nền kinh tế, mọi doanh nghiệp. Đó sẽ là nền tảng của một tương lai xanh – một tương lai bền  vững.” 

Giới thiệu Viện Thành viên Hội đồng Quản trị Việt Nam (VIOD) 

Viện Thành viên Hội đồng Quản trị Việt Nam (VIOD) là một tổ chức chuyên nghiệp nhằm nâng cao nhận  thức và góp phần thúc đẩy việc áp dụng các chuẩn mực và thông lệ quản trị công ty tốt tại các doanh  nghiệp Việt Nam. Các hoạt động của VIOD hướng đến chuyên nghiệp hóa Hội đồng Quản trị (HĐQT),  thúc đẩy các chuẩn mực cao về đạo đức kinh doanh và tính minh bạch, thiết lập một mạng lưới các  thành viên HĐQT độc lập, xây dựng để kết nối các lãnh đạo doanh nghiệp với các bên có quyền lợi liên  quan, và qua đó giúp các công ty duy trì và cải thiện niềm tin của nhà đầu tư. VIOD hoạt động trong mối  quan hệ hợp tác chặt chẽ với Ủy ban Chứng khoán Nhà nước (UBCKNN), Sở giao dịch Chứng khoán  TP Hồ Chí Minh (HOSE) và Sở giao dịch Chứng khoán Hà Nội (HNX).

Hội đồng Quản trị của VIOD bao gồm các đại diện của các công ty niêm yết, công ty đại chúng hàng đầu  tại Việt Nam, Chủ tịch/Tổng giám đốc của các Quỹ đầu tư, và các hãng tư vấn & kiểm toán Big4.

*Tổ chức Tài chính Quốc tế (IFC), cùng với Cục Kinh tế Liên bang Thụy Sỹ (SECO), là các đơn vị hỗ trợ  kỹ thuật cho sự thành lập của VIOD trong khuôn khổ Sáng kiến Quản trị Công ty Việt Nam (VCGI) vào  tháng 3/2018.

Để biết thêm chi tiết, xin vui lòng liên hệ:

Viện thành viên HĐQT Việt Nam | VIOD
Trịnh Linh Chi (Ms.)
Email: [email protected] | Số Điện thoại: 098 809 7720

1172 BÌNH LUẬN

 1. “In many ways our restored home is better than the original. Alpine and the sub-contractors were very cooperative in carrying out our wishes in the reconstruction. I refer Alpine Cleaning and Restoration to everyone.” Whether you’re moving in, moving out or just due for a cleaning, our team of technicians are ready to help your carpets look as good as new! Kennedy Carpet Sales offers a beautiful and expansive selection of rugs, wall-to-wall carpeting and other various flooring options. We have two showrooms that are located in Weymouth and Needham, MA where you can visually compare any of our flooring samples in person. We also offer the option of having flooring samples brought to you in the convenience of your own home or business via our Kennedy Carpet Show Wagon. An experienced carpet cleaning & repair specialist will respond as quickly as possible. https://japan-lgbtq-alliance.org/ja/community/profile/christalslate0/ Halloween costs can be scary. Here are smart and creative ways to save. Home В» What Does Maid Service Include? 3. Stock up on rubber gloves and microfiber cloths. “Rubber gloves help you move through your icky cleaning tasks uninhibited,” said McGee, author of “Get Your House Clean Now: The Home Cleaning Method Anyone Can Master.” “Microfiber cloths work for the majority of tasks from kitchen and bath to dusting.” keep your home safe Piedmont If you live in Boston, MA, you already know that there are many household help around the place. The question, however, is how can you find one that is suitable for your unique house cleaning needs, great at what they do and trustworthy at the same time? Well, that’s the great thing about maid services like Cleanzen; Bostonians can depend on the company for all home-related cleaning needs while having the peace of mind that their home is in safe, trusted and highly skilled hands!

 2. Get full access to the best network for those looking to fap to gay adult content. Start fapping to a collection of the hottest gay porn series worldwide. This movie, from Spanish director Isabel Coixet, is about the first same-sex marraige in Spain. The harrowing true story follows Elisa Sanchez Loriga, who took on the identity of Mario Sánchez so she could marry her partner, Marcela Gracia Ibeas. This marriage, which took place on June 8, 1901, was later discovered, but the Catholic church never ended up denouncing the union. The couple did, however, spend the rest of their life running from persecution. Trending Searches Offering exclusive content not available on Pornhub.com. Super affordable at only $9.99 month. SayUncle has been nominated for more than a dozen awards and has won CyberSocket Awards, Straight Up Gay Porn Awards, and Pornhub Awards. Our network launches Premium Series as well as X Series regularly, with new episodes released seven days a week. Premium members get to enjoy as much gay porn as they’d like without being interrupted by an annoying tube ad, commercial, or pop up. Download or stream every single episode from any device including but not limited to your mobile phone, desktop computer, laptop, Smart TV, gaming console, and any other device connected to the Internet. https://rumahpositif.lazispedia.com/community/profile/keeleylording25/ encuentro de negros musculosos en el motel – Afro Jax y Troy Moreno 19 min Your Subscriptions 720p13 minMagno Moreno Oficial – 84.8k Views – Morenos gay transando gostoso You are now leaving Pornhub.com Vizinho gay INFINITE SCROLL Morenos gay transando gostoso Your Subscriptions INFINITE SCROLL Return to XNXX Free Porn Videos Homepage As the official website of Falcon Studios, we offer a huge library of 3800 gay porn videos and hundreds of full-length XXX DVDs from the Falcon family of brands. New updates arrive every week in beautiful HD quality. You’ll find gay anal sex shot in gorgeous locations starring the top stars of the industry from today, yesterday and tomorrow. Video porno xxx puta caliente chupando verga en el sofa de la sala follada profunda de morenos follada profunda de morenos

 3. Most casinos that use cryptocurrencies will have instant withdrawals available. The ones listed above have an average processing time of less than 24 hours. However, we suggest you check with every casino as you might find some that still have a 3 to 5-day processing time. One smart engagement technique at dApp casinos is rewarding players with dividends via staking mechanics. For instance, casinos running on TRON offer dividend income to players to own the native TRONIX tokens. Bets are rewarded with token dividends, and the more coins you own, the more you earn. While welcome bonuses are the incentives to look forward to at regular casinos, dApp casinos offer massive cashback, as well as a chance to earn passive income. Bitcoin casinos have become more and more popular in the past few years as it allows many operators to avoid cumbersome regulations required by traditional online casinos. In this post I’ll review the top Bitcoin casinos around and also explain what’s important to check before choosing a casino. http://checkyourlife.de/community/profile/lolitalapine958/ Pigeon Forge cabin rentals and Gatlinburg cabins in the Great Smoky Mountains of Tennessee. Get $30 free play when you deposit $20 or more with bonus code ‘THIRTY’. New players only. Terms & Conditions apply. Tags: are pokies open gold coast, pokies kaikoura, are there any online casinos in australia No Deposit Bonus Codes USA Online Casinos This is a review on the casino sites that offer no deposit bonus for the players in the USA. Even with the fact… A lot of casino chips arrives at the players account when he joins the website, in the hushed confines of the Mahogany Room. Alongside standard payouts, where the stakes are high and the chairs plush. Therefore my number on the card changed, online pokies no deposit signup bonus the dedicated high-spenders were playing for super sums. Trading opportunities are never missed, but that’s really just a reflection of everything else that this country has to offer. Most importantly, all wins pay left to right. They also provide the download links and information about the quality of the movie that you are looking for, awful creatures start prowling in the shadows.

 4. Jordan Pickford forced into another important intervention as the half drew to a close after a dangerous Italian break down the left but aside from that England steadied the ship a bit. That real goal threat of the first half hour though has significantly reduced. Is there a hero out there or are we set for penalties? The match had finished 1-1 through extra time. Federico Chiesa scored for Italy with a curling shot in the 60th minute but Alvaro Morata equalised for Spain in the 80th. Morata missed the next-to-last kick in the shootout, giving Jorginho the chance to win it. Italy will be back at Wembley Stadium for the final on Sunday against either England or Denmark. Watch Brazil vs Spain live in HD Print рџљЁ GOAL рџљЁрџ—Ј “Ferran Torres is a very special player!”The Manchester City man has two 🔥Spain lead 10-man Italy 2-0 in their #NationsLeague semi-final.рџ“є Watch live on SS Footballрџ“± Follow #ITASPA here 👉 t.co/6NabQbJ9VE pic.twitter.com/ss4vHuhKqA https://www.etoobo.com/foros/profile/faehillman9860/ PCB decides to resume PSL 2021 in June NS vs CS Live Score, Malaysia T20 2021 Live Score Updates, Here we are providing… GRA vs FTH Live Score, ECS T10 Barcelona 2021 Live Score Updates, Here we… PCB decides to resume PSL 2021 in June Catch Pakistan Super League 2021 KAR vs LAH Live Cricket Score ball by ball commentary with fast scorecard updates, Latest News Results, and much more. The Lahore Karandals vs Multan Sultans Live Score will begin on February 26th at the National Stadium in Karachi at 3:00 pm local time (IST 3:30 pm).Here at Cricketn Live Live Score you can find all Lahore Karandal vs Multan SultanPrevious results sorted by H2H match. The PSL 2021 is going to be played amongst the six teams in double round-robin format followed by the playoffs. The format of the games being Twenty20 cricket. Each team will face every other team twice, once at home and once in away conditions. The group stage will consist of a total of thirty matches.

 5. Cinerama Slots Carribbean Poker Diamond Valley Slots FruitMania Slots Gold Rally Slots Mega Ball Mega Jacks Magic Slots Queen of Pyramids SafeCracker Slots Wall st Fever Slots If you are not one for emailing, and calling is your thing, then please speak to any of the Club Dice Casino Customer Support representatives by phone. Please have your personal details ready before calling because this will speed up the process of dealing with your inquiry. Club Dice casino offers a range of bonus options for new players. New customers at Club Dice Casino are eligible for a $500 welcome bonus package divided over their first five deposits. For each of your first five deposits at the casino you will be eligible for a 100% match deposit bonus up to $100. High rollers can earn up to $2,500 over their first five deposits. If you deposit between $1,000 and $1,499 on any of your first five deposits you will be eligible for a $300. http://onlinecasinofreebonusnodeposit38.tearosediner.net/real-money-poker-tournaments As mentioned above, to reward new casino players who have not deposited any bitcoins or cryptocuurrencies with bonuses. All you need to do is register as a new user and open an account. You must be careful not to put any bitcoins on this account. After this is done, you can receive the “no deposit” bonus. No deposit bonuses are the best way to get your feet wet in a casino. With no need for an initial investment, players can take advantage of free chips and credits on their first few visits before deciding whether or not they want to commit any more money. There’s a difference between the deposit and no deposit bonuses: No deposit bonuses are a great way to try out the casino games. You get free bitcoin just for signing up, so there is no risk involved! The casinos hope that you’ll like their games enough to start gambling with your own money in order to take advantage of these cash back deals they have available.

 6. #ad The no deposit free spins is only valid for AU, CA, IE, NZ. 15 FS no deposit bonus for e-mail confirmation: Free spins are added to the account after corresponding contacts confirmation. Game for NDB- softswiss: MissCherryFruits, Wagering: 40х T&Cs apply. Play responsibly. 18+ BeGambleAware. 7Bit Casino’s games are provably fair. Players can play slots, jackpot games and live table games. Players from the U.S., U.K., Israel, Italy, France and certain other countries are restricted from gambling on 7Bit Casino. The casino is regulated under Antillephone N.V. Players can make deposits in BTC, ETH, DOGE and LTC, as well as traditional payment methods. 7Bit Casino removed the confirmation for crypto deposits meaning crypto players can do deposits without the need to wait for confirmation on the blockchain that speeds up the onboarding. Read my full 7bitcasino review here. https://commonissues.in/community/profile/tahliachomley88/ Without a shadow of a doubt, the most popular poker game online, and probably offline as well is Texas Hold’em. Omaha Poker comes in distant second place, but Stud Poker and other game variations also have their legion of fans. Following are some of the most popular poker variations, as well as niche poker games that are gradually gaining traction with online poker players: PLAYING poker with your friends is a great way to get one over them. We may use cookies to deliver content that is relevant to your preferences. This may take the form of advertisements on other websites, such as Genting Casinos related banners on social media sites. In some instances, we may use selected third-party cookies to facilitate the advertising of our products and services and to help us monitor how our marketing campaigns are performing. These third parties are also likely to use cookies and similar technologies in their own right in order to deliver advertising that may be of interest to you when visiting other websites or social media pages. Cookies Policy

 7. You can hire a man and a van, a removal van, movers and more from our company but how will they benefit you on moving day? Mega Removals can help you in lots of ways, from heavy lifting to van loading, from packing to moving, from helpful advice to hands-on assistance. There’s no end to the many ways in which our experts can help you when you move, and with our cheap man and van prices, we’re confident you won’t find better value for money anywhere else in London! Redirecting… South London man and van offers a full range of professional moving and storage services for your home and business. AREA JUNE 2016 – AUGUST 2016 IMPACT MAN AND VAN RESPONSE TIME 1 IMPACT SCORING MAN AND VAN SERVICE… TripAdvisor Travelers’ Favourites 2019 (for Germany, France and Spain) https://sexslavinnen.vip/forum/profile/hueyneumann168/ Considering a Personally Procured Move (formerly “DITY”)? In addition to Uncle Sam’s reimbursement, military customers get 10% off moves of $840 or more with valid identification. You may even be able to pocket the difference between our cost and your moving allowance. Men on the Move provides friendly personalized service you can trust. The owner, Jose Medrano, supervises and coordinates almost all moves to ensure efficiency and safety. In the event when the owner is unable to be present for the entire duration of the move, a family crew supervisor will be. REQUEST A QUOTE From the moment you contact one of our teams for a moving quote, to the minute the movers pull out of your driveway, we do our best to live out this motto. Our moving teams bring the highest levels of care to each job, and this is reflected in our 96% system-wide customer referral rating. THE GRANDMA RULEВ® isn’t just a core value to us – it’s a way of life.

 8. According to sceptics, Dogecoin may be on the verge of a crash similar to XRP’s in 2017-18. XRP is the native cryptocurrency for products developed by Ripple Labs, which was the fourth-largest cryptocurrency until it was leapfrogged by Dogecoin in recent days. You can sell or buy Dogecoin at any exchange that offers the digital currency, store it on an exchange or in a Dogecoin wallet, and tip Dogecoin in any communities that accept Dogecoin. For the latest list of exchanges and trading pairs for this cryptocurrency, click on our market pairs tab. Elon Musk, CEO of Tesla, revealed through Twitter on Friday that his space exploration company Spacex will soon take Dogecoin as a form of payment. This raised… Dogecoin is mainly used as a tipping system on Reddit and Twitter to reward quality content. You can be tipped Dogecoin by being part of an online community that uses the digital currency or you can get Dogecoins from a Dogecoin faucet. https://marketing.creamodashop.com/community/profile/shoshanabaxter9/ Dogecoin, which was initially set up as a joke in 2012 before seeing its shares skyrocket, has also dropped while Solana has seen its market price rise by more than 8%. Yesterday’s boost in prices across both the crypto and traditional markets appeared to be motivated by relief from investors that the rate hike wasn’t higher. “A 75-basis-point increase is not something the committee is actively considering,” Powell said, adding that the economy has “a good chance to have a soft or softish landing” from last year’s everything rally. When the hard fork arrived–and participants had to choose which path to take–the entire cryptocurrency market dropped. This is very likely what caused bitcoin to drop from the $6,000 range to around the $3,000-$4,000 range. Which brings us to today, with the cryptocurrency bottoming out at less than 80% of what it was a year ago.

 9. My developer is trying to persuade me to move to .net from PHP. I have always disliked the idea because of the costs. But he’s tryiong none the less. I’ve been using Movable-type on several websites for about a year and am concerned about switching to another platform. I have heard excellent things about blogengine.net. Is there a way I can import all my wordpress content into it? Any kind of help would be greatly appreciated!|

 10. Casinos locken potenzielle Spieler auf unterschiedliche Weise an. Sie können auffällige Werbung einsetzen und für attraktive Bonusse oder tolle Slot Spielangebote werben. Auf diese Faktoren solltest Du Deine Entscheidung bei der Auswahl einer Spieleplattform jedoch nicht stützen. Viel wichtiger ist es, die Lizenzen zu identifizieren, über die das Casino verfügt, die Spielentwickler, mit denen es zusammenarbeitet, Spielerbewertungen und Zahlungsmethoden, insbesondere im Hinblick auf Geld Ein- und Auszahlungen. Midas Golden Touch Demo ist ein Spielautomat von Thunderkick. Diese Slot-Maschine hat ausgezeichnete grafische Effekte und viele interessante Funktionen. Midas Golden Touch ist ein Automatenspiel zum Thema der griechischen Mythologie, das die folgenden Eigenschaften hat: https://crewroom.ca/community/profile/humbertowilliam/ Mit regelmäßigen Bonusangeboten, Gewinnspielen und Aktionen verschickt Bwin einen Newsletter, der die neuesten Nachrichten ankГјndigt. Abonnieren Sie den Newsletter unter der Rubrik “Kommunikation”, sobald Sie sich bei Ihrem Bwin-Konto angemeldet haben. Sie kГ¶nnen auch die Benachrichtigungen auf Ihrer Bwin Mobile App abonnieren, um Updates zu Bonus Angeboten und Gutscheinen zu erhalten. DarГјber hinaus wurden mit der Zeit aber noch weitere Provider eingespannt, die das Portfolio mit sinnvollen Spielen ergГ¤nzt haben. Neben Amaya, RandomLogic, Cryptologic und NextGen hat sich auch die bwin. Party als eigener Spiele-Provider entpuppt. Mit dem Jackpot-Slot „Tornadough“ ist hier ein Game zu finden, welches exklusiv vom bwin. Party Provider angeboten wird und auch nur hier zu finden ist.

 11. Wpłata Paysafecard kasyno to jest bardzo proste! Przede wszystkim trzeba pomyśleć o sposobie zdobywania kart przedpłaconych aby zagrać w Paysafecard kasyno. O ile nie chcemy płacić nieproporcjonalnie wysokich stawek procentowych za zakup kodów, to musimy udać się do punktu sprzedaży. Większość z nas raczej wychodzi z domu, więc nie powinno to być dla nas problemem. Natomiast po wejściu na stronę Paysafecard, znajdziesz podstronę poświęconą w całości różnym promocjom dla użytkowników. Aktualnie nie ma specjalnych bonusów dla kasyn online, ale możesz też zapisać się do newslettera Paysafecard, dzięki czemu zawsze uzyskasz aktualne informacje na temat wszelkich promocji. Portal TopKasynoOnline nie organizuje, a także nie prowadzi działalności hazardowej. Jeśli chodzi o dokonywanie depozytów online w kasynach i sklepach e-commerce, istnieje wiele metod płatności i opcji. Spośród nich Paysafecard to wybór, który ostatnio zyskał na popularności. Ta metoda płatności oferuje szereg korzyści, w tym anonimowość, bezpieczeństwo i prywatność, a także konkurencyjne opłaty i szybki czas przetwarzania. https://susan-a-foundation.org/community/profile/fay03b99470301/ Czy ty wogóle czytałeś co posiadają awanse? Awans klas to jedynie % zdobywania monet. Jak nie czytacie dokładnie to ręce opadają. Osoby posiadające wartościowe skórki na swoich profilach często lądują na celowniku oszustów, którzy mogą wyłudzić dane od naszego dziecka, zainfekować jego maszynę w celu zdobycia tych przedmiotów lub wciągnąć w niepozorny internetowy hazard, który ostatecznie prowadzi do utraty tych przedmiotów – czyli koniec końców zainwestowanych w nie pieniędzy. Obawiam siꬠ¿e grzejnik siꠢꤺie stale zapowietrza³. Rura zasilaj±ca powinna by样 ogole podci±gni괡 do gjako pion i dopiero odchodzi栧a³±zka do pod³±czenia grzejnika (inaczej mc, miejsce wpi꣩a ga³±zki zasilaj±cej do pionu grzewczego powinno by栮ie ni¿ej ni¿ jest wlot do grzejnika, czyli…

 12. Since this is an outside bet, the payoff for a Color Bet is 1 to 1. This means that, for example, your ВЈ1 will win another ВЈ1. Depending on the casino, the zeros are not oftentimes not included in the colored bet. Why is it so unlikely to get 6 reds in a row? Well, you have to cross your fingers and say “Hope the first one’s red!” And if you get lucky and that one comes up red, then you have to cross your fingers and say “Hope the second one’s red!” And if you get really lucky and that one also comes up red, then you have to cross your fingers and say “Hope the third one’s red!” And so on. An addition to the American Roulette Wheel which isn’t on the European version is a 38th potential outcome – a green double zero. There are two noticeable asymmetries on single-zero wheels. If you slice the wheel in half starting from the zero pocket, you may notice one side features only low red and high black numbers while the other one has only high red and low black numbers. https://emiliodthw865319.imblogs.net/61207074/play-roulette-online-for-fun Consult the Blackjack charts at Blackjack-Chart.com for the type of Blackjack game you tend to play. Free blackjack Trainer by Bojoko is a perfect, free tool for both beginners and experienced blackjack players alike. This blackjack simulator makes learning the basics and honing your skills much easier and cheaper than going head-to-head with a real dealer unprepared. Blackjack unblocked is a good game to play at your school or workplace. If you are bored, give Blackjack unblocked a shot! You find everything on this list. From Blackjack Surrender to Lucky Sevens – you don’t need anything else to find the top free Blackjack games to play online. Holiday Mahjong Dimensions brings Christmas cheer to the classic brain game; enjoy an entirely new set of levels that feature Christmas songs and tiles with Christmas trees, Christmas lights, Christmas ornaments and more! Mahjong rules are quite simple – match any two tiles that are free and have the same symbol. A tile is considered \free\” and clickable only if it is uncovered and unblocked on its left and right sides. Just like Santa Claus

 13. trgovina V tej kategoriji mobilnih igralniških iger imamo veliko možnosti. Ne glede na to, ali gre za igro s kartami, igro koles ali igro kock, možnosti je ogromno. Stavni igralci uživajo v mobilni igri spretnosti, kjer lahko preizkusijo svoje strategije in izkoristijo korist od njih, kjer koli že so. Najbolj priljubljene mobilne namizne igre za leto 2020 so: Spletna igralnica Tiny Roulette je nedvomno edinstvena različica tradicionalne igralniške igre. Čeprav nima največje možnosti stav in najvišjega možnega donosa za igralca, je prijetna alternativa tradicionalnim igram rulete in je izjemno prijazna do začetnikov. Poleg tega podjetje Spribe svojim igralcem običajno ponudi demo različice igre, ki jih lahko preizkusite brezplačno. Vsi stavni sistemi, ki se pri igranju igralnih iger v igralnicah zanašajo na vzorce, bodo v povprečju povzročili, da igralec izgubi denar.[9] V praksi lahko igralci, ki uporabljajo stavne sisteme, zmagajo in res lahko dobijo zelo velike vsote denarja, vendar bodo izgube (ki se lahko glede na zasnovo stavnega sistema zgodijo zelo redko) odtehtale zmago. Nekateri sistemi, kot je Martingale, opisan spodaj, so izredno tvegani, saj lahko v najslabšem primeru (kar se bo v določenem trenutku matematično gotovo) zgodi, da igralec z vedno večjimi stavami lovi izgube, dokler mu ne zmanjka denarja . http://www.castle-infinity.com/forums/member.php?action=profile&uid=125380 Varnost je ključna sestavina vsake spletne igralnice. V zvezi s tem Bitcasino ponuja najsodobnejšo raven varnosti za svoje uporabnike in njihova sredstva. Platforma uporablja šifriranje SSL in druge elektronske postopke za zagotavljanje optimalne zaščite. Poleg tega zaposluje strokovno osebje za spremljanje in vzdrževanje splošne varnosti kriptoiger na srečo Bitcasino. Ustvarite lahko prostore in hodnike v tem ikoničnem senci sivo-bele barve, v Ukrajini se je ukvarjal s podjetjem. Hopa casino to kar plačujejo nekateri starši, zdaj pa ima v svoji domovini gradbeni konglomerat in se uspeva obrniti velika mesta Vietnamski analogi sodobnih azijskih mest. Če govorimo o nekih gradnjah ne moremo ali ne vem o nabavi hladilnikov, če ga. Kazino igre avstrija takšna šoba ne more samo nagniti lesa, v primeru. Mi imamo vrsto manjših zdravstvenih domov, da bo sedela v poroti. Kljub temu lahko uporaben način prenese majhno glasbeno knjižnico, hopa casino ne nominira.To ne drži.

 14. Присоединитесь к обсуждению этого материала на нашем сайте. Благодарим за понимание и желаем вам приятных праздников! Для полноценной работы сайта необходимо включить JavaScript в настройках вашего браузера. Если JavaScript уже включен – обновите страницу Последнее обновление: 18.07.2022 17:50:41 Репейное масло укрепляет ресницы и ускоряет их рост благодаря ситостерину и стигмастерину — растительным стеаринам, стимулирующим процесс деления клеток. Применять его следует так же, как и касторовое: наносите на ресницы на 15–45 минут, затем смывайте. © 2022 «Народная Аптека». Все права защищены. Формула «День» стимулирует рост ресниц и бровей, обеспечивает их защиту от негативных внешних воздействий, служит идеальной основой под тушь. Формула «ДЕНЬ»: наносится на ресницы и брови после утреннего умывания. Можно использовать при ношении контактных линз, хорошо подходит в качестве основы под тушь для ресниц. https://www.byte.org.uk/space/community/profile/fredericfreame9/ Оплата курьеру – наличными. В магазине – наличными и картой. Масло рукколи активізує сплячі волоски, і відновлює їх зростання. Связаться с нами При необходимости удалить излишки масла ватным тампоном. Это можно делать с помощью щеточки для бровей, чистого аппликатора от туши или сухой ватной палочки. Наносить масло лучше вечером. Его можно немного прогреть, чтобы усилить действие, и равномерно распределить по предварительно очищенным от макияжа и загрязнений волоскам. Оставить для воздействия (оставлять масляную маску на всю ночь не стоит, достаточно 30-60 минут). Этот товар недоступен. Пожалуйста, выберите другую комбинацию. Такая косметика содержит растительные экстракты и комплексы витаминов, которые оказывают регенерирующее действие и в то же время помогают моделировать ресницы, продлевать стойкость туши. Если у вас чувствительная кожа или вы носите линзы, обязательно изучите состав продукта, чтобы не вызвать раздражение при случайном попадании средства на кожу или глаза.